COVID-19 (Coronavirus)

Belangrijke mededelingen CORONA virus. In verband met het coronavirus treft de praktijk een aantal extra voorzorgsmaatregelen.

Belangrijke mededelingen CORONA virus.
 In verband met het coronavirus treft de praktijk een aantal extra voorzorgsmaatregelen.

WIJ DRINGEN ER OP AAN DAT U FYSIEK BEZOEK AAN DE PRAKTIJK ZOVEEL ALS MOGELIJK VERMIJDT !!!

Wanneer u last heeft van  verkoudheidsklachten en/of hoestklachten (ook zonder koorts!) vragen wij u NIET naar de praktijk te komen, maar uitsluitend te bellen naar de praktijk. Wij trachten uw vragen zoveel mogelijk telefonisch te beantwoorden.

BIJ ACUTE KLACHTEN  (ZOALS PIJN OP DE BORST, UITVALSVERSCHIJNSELEN, LETSEL ETC.) DIENT U UITERAARD DIRECT CONTACT MET DE PRAKTIJK OP TE NEMEN.

Indien het noodzakelijk is dat u toch naar de praktijk toe moet komen, volgt u dan strikt de aanwijzingen van het personeel en eventuele informatieborden. U kunt dan op een afgesproken tijd op een veilige manier in de praktijk gezien worden. Videobellen kan hierbij ook een optie zijn.

Voor vragen over het coronavirus kunt u ook terecht bij
het Bravis Corona informatiepunt: tel 088-7068866 email: infocorona@bravis.nl

Ook op de website van thuisarts www.thuisarts.nl , vindt u extra informatie
evenals op de website van het RIVM: www.rivm.nl of via het telefoonnummer van het RIVM: 0800-1351

Bovendien heeft het rodekruis een telefoonnummer geopend voor aanvullend advies bij thuisisolatie
telefoonnummer: 070-4455888

De gemeente Roosendaal heeft ook een coronasteunpunt open gesteld: telnummer 0165- 140165 (maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur). Dit voor inwoners van Roosendaal die in de problemen komen omdat hun dagelijks ondersteuning wegvalt.

Namens het team van huisartsenpraktijk Roozendaal wensen wij u heel veel sterkte in deze periode. Zorg goed voor elkaar!
Wij danken iedereen voor het meedenken met de praktijk in deze coronacrisis en het aanbieden van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Deel Nieuwsbericht

Meer Nieuwsberichten

Infectie bovenste luchtwegen

Oorzaak: door een virus opgezette slijmvliezen van de luchtwegen en holtes waardoor extra slijmproduktie en mogelijk afsluiting van de holtes (zie plaatje). Oplossing: 1)        

Vergoeding slaap- en angstmedicatie

Zorgverzekeraars gaan per 01-01-2023 strenger toezien op het vergoeden van Benzodiazepinen. Dit is een groep medicijnen tegen angst en/of slaapproblemen. Voorbeelden zijn Oxazepam, Temazepam, Lormetazepam,