Digitaal contact

Naast het reguliere contact dat u als patiënt heeft met de praktijk, biedt huisartsenpraktijk u ook mogelijkheden aan om digitaal contact op te nemen of afspraken in te plannen.

Er zijn meerdere mogelijkheden:

· Herhaalrecepten aanvragen

Indien u een herhaalrecept nodig heeft, kunt u dit digitaal aanvragen via ons patiëntenportaal (link).

· E-consulten

Voor korte medische vragen kunt u gebruik maken van een e-consult. Hiervoor dient u zich in te schrijven op het patiëntenportaal (link patiëntenportaal)l. Bij een e-consult mag u binnen 2 dagen een antwoord verwachten. Via het patiëntenportaal vindt u meer uitleg over het aanvragen van een dergelijk consult en welke medische vragen hier geschikt voor zijn.

· Videobellen

Wanneer u een medische vraag heeft, maar het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, kunt u ook een videoconsult aanvragen. U kunt hiervoor een afspraak inplannen via de assistente.

· Online afspraken inplannen

Via het patiëntenportaal (linkje) is het ook mogelijk om bij uw huisarts online een fysiek consult in te plannen. Het gaat hierbij dan vooral om korte consulten, wanneer u denkt meer tijd nodig te hebben (of meerdere klachten heeft), dient u via de assistente een afspraak te maken.

· Digitaal uw laboratoriumuitslagen inzien.

Heeft u bloed laten prikken of verwacht een andere labuitslag? Dan kunt u deze digitaal inzien via het patiëntenportaal. (linkje)

· Meetwaarden doorgeven.

Bovendien stellen wij u in de gelegenheid om, indien nodig, digitaal belangrijke meetwaarden aan de praktijk door te geven (zoals bloeddrukmetingen etc.) Dit kan via een e-consult Hiervoor stellen wij indien nodig meetapparatuur ter beschikking (bruikleen).