update dokter Roozendaal en digitaal inzage in uw medisch dossier

Via deze weg breng ik u graag op de hoogte over de huidige gezondheidssituatie van dokter Roozendaal.

Allereerst wil zij u hartelijk danken voor alle lieve reacties, kaarten, bloemen en persoonlijke attenties die zij in de afgelopen maanden heeft mogen ontvangen. Hierdoor heeft zij zich in deze lastige periode erg gesteund gevoeld.

Momenteel zijn de chemokuren achter de rug en is zij herstellende van de borstamputatie en reconstructie. Bovendien heeft zij deze week het positieve nieuws mogen ontvangen dat de kanker volledig is verdwenen. Het gaat goed met haar en wanneer het herstel zich op deze manier voortzet, is zij voornemens om begin augustus voorzichtig weer te starten. 

Zij heeft u allen gemist en wil graag weer aan de slag, Hoewel zij erg enthousiast is, zal zij de eerste weken halve dagen aanwezig zijn.

Wij, als team van de praktijk, realiseren ons dat deze periode (in combinatie met de coronacrisis) voor onrust kan hebben gezorgd voor u als patiënt. Wij willen u dan ook hartelijk danken voor uw getoonde begrip en uw oprechte medeleven.

Graag wil ik u nog op het volgende wijzen. Wist u dat u tegenwoordig een gedeelte van uw medisch dossier digitaal in kunt zien?

Hiervoor dient u zich aan te melden bij ons patiëntenportaal. De link naar het portaal vindt u op onze website (of klikt u op onderstaande link.

https://praktijkroozendaal.uwzorgonline.nl/inloggen-en-registratie/app/

Hartelijke groeten,

Mariska van Es – praktijkmanager

Deel Nieuwsbericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Meer Nieuwsberichten

Ziekte dokter Roozendaal

Helaas heeft dr. Roozendaal de diagnose borstkanker gekregen. Zij zal hier de komende periode een intensieve behandeling voor ondergaan bestaande uit chemotherapie, immunotherapie en een