Ziekte dokter Roozendaal

Helaas heeft dr. Roozendaal de diagnose borstkanker gekregen. Zij zal hier de komende periode een intensieve behandeling voor ondergaan bestaande uit chemotherapie, immunotherapie en een operatie. Zodoende zal zij vanaf 8 maart tot begin juli afwezig zijn. Wij zijn ons ervan bewust dat dit voor enige onrust in de praktijk zou kunnen zorgen, maar willen u bij deze laten weten dat er tijdens haar afwezigheid goede waarneming geregeld is. 

Het is uiteraard afwachten hoe de behandeling gaat verlopen, maar wanneer zij daartoe in staat is, zal zij misschien zelf ook zo nu en dan op de praktijk aanwezig zijn.

Dr. Roozendaal staat er positief in en ziet het met vertrouwen tegemoet. Wel zal zij de komende periode de praktijk en de patiënten erg missen. Zij hoopt dan ook snel haar werkzaamheden weer op te kunnen pakken.

Wanneer u wilt reageren op dit bericht, zou ik u willen vragen om dit via de praktijk te doen.

Hartelijke groeten,

Mariska van Es – Praktijkmanager

Deel Nieuwsbericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Meer Nieuwsberichten

Ziekte dokter Roozendaal

Helaas heeft dr. Roozendaal de diagnose borstkanker gekregen. Zij zal hier de komende periode een intensieve behandeling voor ondergaan bestaande uit chemotherapie, immunotherapie en een