Start covid-19 vaccinatie in huisartsenpraktijk Roozendaal

Vanuit de media heeft u wellicht begrepen dat wij binnenkort zullen gaan starten met het vaccineren van drie patiënten categorieën met het AstraZeneca vaccin.

  1. Patiënten geboren in 1956 en 1957
  2. Patiënten met het syndroom van Down welke thuiswonend zijn, geboren van 1-1-1956 t/m 31-12-2002
  3. Patiënten met een Body Mass Index (BMI) boven de 40, geboren van 1-1-1956 t/m 31-12-2002

Daarnaast zullen de medewerkers van de huisartsenpraktijk zelf gevaccineerd worden.

De vaccinatie zal plaatsvinden op de praktijk zelf, vooralsnog is de exacte datum nog niet bekend. U hoeft als patiënt zelf geen actie te ondernemen. Bovengenoemde groepen zullen tegen die tijd een persoonlijke uitnodiging van de praktijk ontvangen.

Wij proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. Wij adviseren u om de nieuwsberichten op onze website goed in de gaten te houden.

De huidige coronacrisis heeft veel impact op ons allemaal en vraagt continue aanpassing en flexibiliteit.  Als praktijk proberen wij dit zo veel mogelijk in samenspraak met u te doen en transparant te zijn. Wij dienen deze situatie immers samen de baas te worden. Tot op heden heeft u veel begrip en medewerking getoond. Een dankjewel vinden wij dan ook zeker op z’n plaats.

Veel sterkte en zorg goed voor elkaar!

Hartelijk groeten,

Team Huisartsenpraktijk Roozendaal

Deel Nieuwsbericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Meer Nieuwsberichten

Ziekte dokter Roozendaal

Helaas heeft dr. Roozendaal de diagnose borstkanker gekregen. Zij zal hier de komende periode een intensieve behandeling voor ondergaan bestaande uit chemotherapie, immunotherapie en een